Jeugdactiviteiten

Categorie: Nieuws Laatst bijgewerkt: maandag 28 november 2016 Gepubliceerd: donderdag 03 november 2016 Geschreven door Harm Tolsma

Van de jeugdouderlingen

Op 18 oktober j.l. hebben we onze gezamenlijke startavond gehad met de catechisatie. We hebben een film gekeken in "Nij Sion". De eerste tienerdienst is op zondag 13 november a.s. om 9.30 uur in "Rehoboth". En op 24/12 gaan we met zijn allen naar de kerstnachtdienst en doen we voor de dienst een leuke activiteit. Informatie volgt tegen die tijd.

Akke Greetje, Anita, Frederika, Akkelien en Elna


Jeugdwerk

Hallo jongens en meisjes

Vrijdagavond 18 november willen wij met jullie meedoen met Sirkelslag KIDS, het creatiefste, spannendste en het meest interactieve spel. Dit wordt georganiseerd door JOP, de jongerorganisatie van KerkInActie. Sirkelslag speel je met andere kinderen uit Metslawier en Niawier tegen duizenden andere kinderen uit heel Nederland. Wij spelen met onze groep vanuit "De Schakel" in Metslawier. Van te voren weet je niet welke opdrachten je uit moet voeren. Sirkelslag KIDS sluit inhoudelijk aan bij de thema’s van Kind Op Zondag waar we tijdens de kindernevendienst mee werken.

Voor wie: iedereen van 8 t/m 12 jaar.

Wanneer: 18 november 2016

Hoe laat: 19.15 tot 21.00 uur.

Waar: "De Schakel" in Metslawier

We maken er een gezellige avond van!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op bij Alie Visser (Metslawier) of bij Willie Kloostra (Niawier).


MUSICAL....

We kijken alvast vooruit naar het Kinderkerstfeest op Tweede Kerstdag. We willen dan graag een musical opvoeren en daarvoor zijn we op zoek naar kinderen die het leuk vinden om hierin mee te spelen. Voor de tijd gaan we een aantal keren oefenen. Is dit wat voor jou? Dan mag je je ook hiervoor opgeven bij Alie Visser of Willie Kloostra.

                                                                                    De leiding van de kindernevendienst.


Hits: 4332