BIJBELQUIZ te Dokkum

Categorie: Nieuws Laatst bijgewerkt: donderdag 20 oktober 2016 Gepubliceerd: donderdag 20 oktober 2016 Geschreven door Harm Tolsma

Speel samen de Bijbelquiz in Dokkum

Op dinsdag 15 nov 2016 wordt in Dokkum de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. De quiz heeft als titel

                                                     De Bijbel dichtbij

Al heel veel jaren wordt er elk jaar rond de Nationale Bijbelzondag in veel plaatsen een bijbelquiz georganiseerd. Teams van verschillende samenstelling spelen dan met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit dertig meerkeuzevragen en een finaleronde. Jacob & Anny van der Wal zullen op deze avond in Dokkum voor enige creatieve afwisseling zorgen door middel van het spelen van een korte sketch.

Iedereen is welkom op 15 november. De avond begint om half 8 en zal rond half 10 afgelopen zijn. De toegang is gratis. De bijbelquiz vindt deze keer plaats in “Nehemia”, Zaagmolenstraat 2, Dokkum.

Presentatie op deze avond is bij Ypie Veenstra uit Damwâld. Algehele leiding van de avond: Ria Rispens uit Morra. En de Evangelische Boektiek uit Dokkum komt weer met een boekentafel.

U of jij kunt zelf meedoen met de quiz, maar ook toeschouwers zijn van harte welkom. De teams bestaan uit 3 tot 6 personen.

U of jij kunt zich als lid van een team maar ook individueel aanmelden. Dat aanmelden kan tot 10 november per e-mail bij: j.rispens@outlook.com of telefonisch 0519-321409.

 Voor enige coördinatie vanuit Metslawier en Niawier is aanmelding ook mogelijk bij Doede Douma, Túnstrjitte 21, Metslawier (telefoonnummer 0519-242029).

We hopen dat velen zich aanmelden !!


 

Hits: 3142