Zondag 19 januari

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17 januari 2020 Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 Geschreven door Sipke van der Veen

Nij Sion Niawier 9.30 uur: ds. L. Adema

Lied voor de dienst: Nlb. 524: 1, 2 en 5

Collecten: 1.Kerk  2.Missionair werk

Koffie of thee

Elke laatste woensdagochtend van de maand staat de koffie klaar. Afwisselend doen we dit in Nij Sion in Niawier en in de Schakel in Metslawier. Georganiseerd door de kerk maar bedoeld voor iedereen die wel eens anderen wil leren kennen en onder het genot van een bakje een gezellig praatje wil maken.

bijlage 6

Neem gerust een vriend of vriendin, buurman of buurvrouw mee. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen. U/jij bent van harte uitgenodigd. Graag tot ziens,

Tiny Weidenaar, Betty Poleij

Op woensdagochtend 29 januari kunt u vanaf half tien terecht in Nij Sion in Niawier en op woensdag 26 februari in de Schakel in Metslawier.