Dienst van zondag 24 maart 2019

Laatst bijgewerkt: maandag 25 maart 2019 Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 Geschreven door Harm Tolsma

in "Nij Sion" te Niawier

Voorganger in de dienst: onze eigen predikant ds. L. Adema

3e zondag 40-dagentijd

Te zingen lied voor de dienst uit het Liedboek, gezang 538, verzen 1 en 4

De collecten zijn voor: 1. Kerk 2. Kerk In Aktie /40-dagentijdcollecte/kinderen in de knel

Dienstdoende koster is Hein Braaksma, Niawier

Bijzonderheden: Er is kindernevendienst.

Deze zondag is de derde zondag van de 40 dagen tijd. Tijdens de dienst is er kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool. Zij gaan werken aan de verrassing voor de bewoners van De Skûle, die op de zondag voor Pasen, op Palmzondag daar zal worden uitgedeeld. In de kerkdienst staan wij op deze zondag samen stil bij het zogeheten derde kruiswoord van Jezus: Vrouw zie uw zoon, zoon zie uw moeder, Joh. 19:26,27.

GEDICHT

Christus is niet in de wereld gekomen

opdat wij Hem zouden begrijpen,

maar opdat wij ons aan Hem vastklampen,

opdat wij ons eenvoudig door Hem laten meeslepen

in het ongehoorde gebeuren van de opstanding.

Dietrich Bonhoeffer